Met de volgende organisaties werk ik samen:

Deze samenwerking is gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

  • De samenwerkingspartner biedt gelijke diensten aan, maar is bereid in geval van ziekte in te springen.
  • De samenwerkingspartner beschikt over specifieke deskundigheid, die aanvullend is op het aanbod van de Baas Coaching en Advisering.

Twigt HR Consultancy beschikt over jarenlange ervaring in alle facetten van het HRM vak in zowel het bedrijfsleven als het onderwijs.

SLIM assessments is een onafhankelijk assessmentbureau dat organisaties uit het bedrijfsleven en de publieke sector ondersteunt bij het verschaffen van een breder inzicht in de kwaliteiten van (toekomstige) medewerkers en hiermee de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel faciliteert.

Rolf Boertien Coaching Rolf is een ervaren procesbegeleider, coach, onderzoeker en opleider in het onderwijs in Nederland en Vlaanderen. Hij leidde fusieprocessen en verbeteringstrajecten op het gebied van Integraal Personeelsbeleid, Kwaliteitsbeleid, Communicatie en Samenwerking. Hij onderzocht samenwerkingsculturen binnen scholen en verzorgde op basis hiervan cultuurinterventies. Hij herstructureerde het management binnen organisaties, coachte directeuren en begeleidde leerkrachten bij het verbeteren van hun persoonlijke kwaliteit. Naast zijn werk op de scholen heeft hij ruime ervaring als opleider. Hij werkte als kerndocent voor verschillende groepen binnen een schoolleidersopleiding.

KanjerKraan, Praktijk voor Orthopedagogiek. Marlies Kraan werkt met ontzettend veel plezier voor kinderen, ouders en leerkrachten van diverse scholen in Limburg. Haar ervaring heeft zij opgedaan als leerkracht, remedial teacher, intern begeleider, onderwijsadviseur en onderwijsinspecteur. Zij weet wat zich afspeelt op de werkvloer in het primair onderwijs en in gezinnen.